Hoe werkt eShipCo?

eshipco-icon-public-network-green

Zet de kracht van uw netwerk in

Als expediteur of transporteur heeft u te maken met pieken en dalen. Om een continue service en kwaliteit te kunnen bieden, moet u flexibel zijn. Via eShipCo kunt u opdrachten eenvoudig doorsturen naar meerdere partijen.

eshipco-icon-track-and-trace-green

Traceer uw vrachten real time

eShipCo geeft u op elk ogenblik inzicht in de status van uw transport. Daar komt geen telefoon meer aan te pas. We sturen de data automatisch door naar alle betrokken niveaus in de keten.

eshipco-icon-horizontal-collaboration-green

Signaleer kansen voor samenwerking

eShipCo maakt echte samenwerking in de logistiek mogelijk. Niet alleen samenwerking van ‘boven naar beneden’ in de keten, maar ook tussen transporteurs onderling. Want dat vrachtwagens half leeg rondrijden, vinden wij een gemiste kans.

eshipco-icon-ad-hoc-collaboration-blue

Werk samen op piekmomenten

Werk met tijdelijke ad hoc contracten om aan piekvragen te voldoen. Of ga juist nauwe samenwerkingen aan om leeg rijden te voorkomen. Vertrouwelijkheid staat bij eShipCo voorop: andere uitvoerders weten niet wie uw opdrachtgever is.

eshipco-icon-timewindow-blue

Bespaar tijd, geld en stress

Ook als een levering te laat is, is iedereen altijd op de hoogte. U spaart dus niet alleen veel tijd en moeite uit in de administratieve afhandeling maar houdt ook overzicht. En u kunt stappen ondernemen om het transportproces te verbeteren.

eshipco-icon-analytics-blue

Stel uw eisen voor goede zorg

eShipCo helpt u door mogelijkheden voor samenwerking met andere transporteurs te signaleren. Gelden specifieke transportvereisten voor een opdracht? Dan presenteert eShipCo enkel bedrijven die aan deze voorwaarden kunnen voldoen. Wel zo makkelijk.

Klaar om efficiënt samen te werken?

Wees de concurrentie vóór en schrijf u meteen in

Werk online samen met transporteurs op één centrale plek

Ontvang en geef opdrachten door in de cloud.

trimblelogo

Trimble maakt uw werk makkelijker

eShipCo is een initiatief van Trimble Transport & Logistics, leverancier van boordcomputers en transportmanagementsoftware. Wij kennen de logistieke uitdagingen van transporteurs en expediteurs als geen ander. Met eShipCo willen wij uw werk makkelijker maken. Niet alleen door partijen in de keten makkelijker met elkaar te laten communiceren maar ook door te laten zien waar het beter kan. Wij zien dat er nog veel winst te boeken is in transport. Het kan zoveel efficiënter!

eshipco-icon-integration-blue

Eenvoudige integratie met uw TMS

Uw transportmanagementsysteem (TMS) is gemakkelijk te integreren met eShipCo. De software is net zo open en eenvoudig ontworpen als de andere applicaties van Trimble Transport & Logistics. Gebruikt u een boordcomputer van een ander merk? Ook dan is de integratie eenvoudig te realiseren. U vindt op de pagina integratie de nodige informatie.